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Italian School of Culinary Arts, Certificates for Chef, Pastry Chef and Sous Chef

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Chef Academy Italy | Staff and Teachers in Culinary Arts

The Chef Academy can count on a management staff with decades of experience in the teaching field and established professionals nationally and internationally.

Management

  • Manager: Albucci Ronny
  • Quality Manager: Albucci Ubaldo
  • Desk and Internships Manager: Massi Debora
  • Desk and Placement: Baraschi Vania
  • International Office: Alberto Cecchi
  • Tutor: Petronio Monica

Teachers

Chef / Sous Chef Pastry Chef Maitre Barman Pizzaiolo

Description: chef of La Parolina Restaurant in Acquapendente (in the Province of Viterbo), 1 Michelin star - Member of the association Young European Restaurateurs

Qualification: general and creative cooking, confectionery

Description: chef of La Trota Restaurant in Rivodutri (in the Province of Rieti) 2 Michelin star

Qualification: experimental cooking

Description: Pastry Chef owner of the "Pasticceria Adriano di Orvieto". Lecturer and consultant about pastry. Star of the TV show "Chef for a Day" broadcast on Italian National TV "La7"

Specialization: Pastry

Descrizione: Chef ristorante "La Trota"  di Rivodutri (RI) 2 stelle Michelin

Specializzazione: Cucina generale e del territorio rivisitata.

Descrizione: Chef ristorante "Il Postale"  di Perugia (PG) stella Michelin

Specializzazione: Cucina generale e del territorio rivisitata.

Description: World Pastry Champion. Olympic Champion Chocolatier. President FIP - Federation of Italian Pastry.

Qualification: High Pastry and Chocolaterie.

Descrizione: Chef ristorante "Andreina"  di Loreto (AN) stella Michelin.

Specializzazione: Cucina generale e del Territorio rivisitata.

Descrizione: Executive Chef Ristorante Castello di Fighine - San Casciano dei Bagni (SI) stella Michelin.

Specializzazione:Cucina generale, Cucina Gourmet, Cucina Mediterranea. 

Description: Chef of Artieri Restaurant in Terni

Qualification: Typical regional cooking reinterpreted in a modern style, cooking fish

Description: Chef of the Trippini Restaurant

Qualification: General and creative cooking

Description: Chef of the Restaurant "Vespasia del Relais & Chateaux Palazzo Seneca" (Norcia)

Specialization: Food and Healthy Research

Description: AIS (Italian association of wine stewards) for the Province of Terni

Qualification: oenology, food and wine pairing

Description: President of the AIS for Umbria

Qualification: oenology, food and wine pairing

Description: Chef Ristorante "Cibus" di Terni

Qualification: general and international cooking

 

Description: chef of La Parolina Restaurant in Acquapendente (in the Province of Viterbo), 1 Michelin star - Member of the association Young European Restaurateurs

Qualification: general and creative cooking

Description: Preparatore Nazionale Italiana Cake Designer per i campionati del Mondo di Pasticceria. Membro Equipe eccellenze FIP (Federazione Italiana Pasticceri)

Specialization: Modelling 3D. Cake design

 

Descrizione: Chef ristorante "Salice Blu"  Bellagio (CO). Chef della trasmissione Prova del Cuoco. Consulente per primarie aziende settore food & beverage.

Specializzazione: Cucina generale e del Territorio rivisitata. Pasticceria.

Descrizione: Chef ristorante "Ca' Vittoria"  di Asti (AT) stella Michelin. Membro Equipe Eccellenza Italiana. 

Specializzazione: Cucina generale e Pasticceria.

Descrizione: Maitre Ristorante "Il Pagliaccio" di Roma 2 stelle Michelin

Specializzazione: Chef Sommelier 

Descrizione: Maître Sommelier

Specializzazione: Sommelier del 'Relais Todini' di Todi residenza d'epoca 5 stelle 

Descrizione: Sake educator esclusivo per l'Italia per conto della Sake Sommelier Association.

Specializzazione: Sake sommelier. Abbinamento sake-cibo.

Descrizione: Chef relais "Vallantica" - Sangemini (TR)

Specializzazione: Cucina generale e di ricerca.

Descrizione: Chef internazionale con consolidata esperienza nell'alta ristorazione internazionale. Protagonista di "Ciao, son Hiro" in onda su Gambero Rosso Channel e di GEO su RAI3. 

 Specializzazione: Cucina internazionale e d'avanguradia.  

 

Descrizione: Pasticcere, gelatiere e cioccolatiere. Da anni si occupa di consulenza per importanti aziende di ristorazione e di docenza nelle Scuole di Cucina Professionale Italiana.

Specializzazione:Pasticceria, Cioccolateria e Gelateria. 

Descrizione: Chef Ristorante Relais Paradiso - Gualdo Cattaneo (PG)

Specializzazione: Cucina regionale tipica rivisitata in chiave moderna, Cucina creativa, Cucina per celiaci, Cucina Giapponese; Cucina bioenergetica e dietetica

Descrizione: Maestro pasticcere titolare della omonima pasticceria Fittuccia di Terni

Specializzazione:Pasticceria e lavorazione del cioccolato.